Onderhoud & reparatie

START Autoservice is in staat het totale onderhoud en reparatie van alle merken te voorzien. We hebben een nieuwe en goed uitgeruste werkplaats met de modernste apparatuur en professioneel opgeleid personeel. Zowel particulieren als bedrijven met (bedrijfs)wagenparken kunnen bij ons terecht voor fullservicemerkonderhoud en reparatie.

 

Auto-onderdelen

Voor elk type auto hebben wij onderdelen op voorraad en bieden we een quickresponse, zo ben je altijd verzekerd  van een snelle service. Wij communiceren de kosten hiervan altijd vooraf, zo voorkomen we verrassingen achteraf. Daarnaast bieden wij een keuze tussen A-merken en budgetmerken.

Voor onderstaande onderdelen kun je onder andere bij ons terecht:

Staat het onderdeel dat je nodig hebt hier niet tussen, neem dan contact met ons op zodat wij kunnen kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

 

Gratis check

Twijfel je of je accu en remmen bijvoorbeeld nog optimaal functioneren? Kom dan langs in onze garage in Haaksbergen zodat wij een gratis accucheck of remmencheck kunnen uitvoeren. Kom bij twijfel dus zeker langs en loop geen risico op je veiligheid.

 

Afspraak plannen

Kom langs in onze garage of bel voor het maken van een afspraak zodat wij de auto-onderdelen voor je kunnen bestellen en zo snel mogelijk repareren.