Autolampen

Het is voor je veiligheid noodzakelijk dat je autolampen goed werken. Ook bij de APK-keuring is een goede werking essentieel. Verder loop je ook nog eens een risico voor een boete bij een kapotte lamp. De boetes lopen op tot wel €140,-, tenzij je een lamp bij je hebt en deze ter plekke kunt vervangen.

Autolamp zelf vervangen?

Het is afhankelijk van de leeftijd van de auto en het type of je een lampje zelf gemakkelijk kunt vervangen. De nieuwere auto’s hebben soms het probleem dat je eerst onderdelen moet demonteren voordat je de lamp kunt vervangen. In het instructieboekje van je auto staat hierover uitleg over hoe je dit zelf kunt doen.

Tip!

Wil je graag zelf je lamp vervangen, informeer dan goed naar het soort lamp dat je wilt vervangen en welke type lampen je daarvoor kunt gebruiken. Wacht daarnaast ook een ruime tijd na het gebruik van de auto, totdat de lampen helemaal zijn afgekoeld.

Autolamp vervangen

Maak het jezelf gemakkelijk en kom langs in onze garage zodat wij de autolamp voor je kunnen vervangen. Afhankelijk van je auto kan dit binnen 10 tot 30 minuten gemaakt worden. Hier kun je dus gerucht op wachten in onze wachtruimte.

Afspraak plannen?

Plan een afspraak bij ons voor het vervangen van je lampen. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk weer veilig de weg op kan. Klaar terwijl je wacht! Afspraak bellen kan via mail, telefonisch 053 820 09 32 of via onze online tool!