APK keuring €34,95 i.c.m. onderhoud of reparatie

Is je APK (bijna) verlopen? Dan is het weer tijd om een afspraak te maken voor een APK keuring. Bij START Autoservice is het uitvoeren van APK keuring enkel mogelijk in combinatie met onderhoud: denk hierbij aan vervangen van onderdelen, onderhoudsbeurt of reparatie. Niet alleen betaal je daarom een lage prijs voor de APK-keuring, ook bespaar je tijd en worden mankementen vroegtijdig opgespoord wat veel geld kan besparen. Geen onderhoud nodig? Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een APK-keuring zonder onderhoud voor €49,95. Onze gediplomeerde APK-keurmeesters beoordelen de staat van je auto volgens RDW-regelgeving. START heeft ervaring met het keuren van alle merken personenauto’s én (grote) bedrijfswagens.

Invoering deeltjestellertest bij APK

Dieselmotoren hebben roetfiltertest (deeltjesteller) om de vervuiling te meten en uw roetfilter te controleren. De kosten van deze test bedragen € 45,00 extra. Werkt de roetfilter niet naar behoren, of ontbreekt hij in zijn geheel? Dan moet deze gerepareerd of vervangen worden. Hiervoor ontvang je altijd eerst een prijsopgave. 

Vervaldatum

Weten wanneer de APK van jouw auto of bedrijfswagen vervalt? Vul hier je kenteken in en controleer de vervaldatum. Direct vaste prijzen, wel zo eerlijk!

Afspraak plannen

Bij START kun je snel terecht voor een APK keuring! Een APK-keuring bij START biedt velen voordelen. Bekijk onder aan de pagina onze acties en plan je afspraak.

Reparaties

Vinden wij gebreken tijdens de keuring? Dan nemen wij altijd eerst contact met je op om deze reparatiekosten te bespreken, geen verrassingen achteraf!

Afgekeurd? Gratis her-keuring

Wordt jouw auto afgekeurd? Dan krijg je van ons een gratis APK-herkeuring.
Let op: dit geldt alleen wanneer de benodigde reparaties ook bij ons worden uitgevoerd.

Bij afkeuring van de auto krijg je wettelijk twee maand de tijd om de auto te laten repareren; dit moet vóór de vervaldatum van de APK. Binnen deze periode mag je niet de openbare weg op. Vandaar dat het ook het makkelijkst is om de auto direct te laten repareren.

 

Voordelen APK bij START Autoservice

  • Scherpe, vaste prijs. Geen verrassingen achteraf. De prijzen zijn inclusief btw en afmeldkosten.
  • Professionele keurmeesters.
  • Korte plantijden.
  • Klaar terwijl je wacht! Maak gebruik van onze wachtkamer, waar je onder het genot van een kopje koffie en thee rustig verder kan werken.
  • Altijd gratis vervangend vervoer wanneer reparaties moeten worden uitgevoerd.
  • Extra kosten worden pas gemaakt na overleg en vooraf goedgekeurde offerte.
  • Wij keuren elk merk en type auto.