Trekhaak

Ook voor een nieuwe trekhaak kun je bij START Autoservice terecht. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw auto. Het is namelijk niet mogelijk voor elke auto en niet elke auto kan dezelfde hoeveelheid gewicht trekken.

Verder zijn er ook nog verschillende soorten trekhaken met ieder hun voordelen. Vaste trekhaken zijn het goedkoopst, omdat deze bij montage het makkelijkst zijn. Maar wegdraaibare en afneembare trekhaken zijn flexibeler en bedekken de kentekenplaat niet, wat bij vaste trekhaken wel het geval is.

Let op!

Niet elke auto mag trekken. Dit is afhankelijk van het maximale trekgewicht dat voor de auto is voorgeschreven. Dit kun je terugvinden op het kentekenbewijs. Een aanhanger of caravan trekken is dus afhankelijk van het trekgewicht maar een fietsendrager valt hier buiten.

Kopen

Net een nieuwe auto gekocht, maar ontbreekt hier nog een trekhaak achter? Kom dan langs bij ons in de garage, zodat wij een trekhaak voor je kunnen bestellen die geschikt is voor jouw auto.

Laten monteren

Naast dat wij een trekhaak voor je kunnen bestellen, kunnen wij deze natuurlijk ook monteren. Zo ben je verzekerd van veiligheid op de weg en bespaar jij een hoop tijd.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op, zodat wij je advies kunnen geven voor je auto. Wij bestellen deze trekhaak dan direct en maken zo snel mogelijk een afspraak met je om deze te monteren.