Mobiliteit gewaarborgd

Zo snel mogelijk weer de weg op, dat is ons streven. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om mobiel te zijn. Ondernemingen en ZZP’ers moeten kunnen vertrouwen op hun bedrijfswagen. Met START Autoservice heb je de juiste service achter de hand die zekerheid biedt.

Wij verrichten merkonafhankelijk onderhoud en reparaties aan alle soorten bedrijfswagen. Dit kan een bestelauto zijn, een busje of transportwagen.

Van A tot Z ontzorgt

Onderhoud, reparaties en beheer; bij START Autoservice nemen wij het van jou over. Voor het onderhoud en reparatie van een wagenpark willen wij onze klanten zo veel mogelijk ontzorgen, zodat onze klanten zich kunnen richten op de core business.

Kundig en regelmatig onderhoud van jouw bedrijfswagen is essentieel om veilig op de weg te blijven en zonder problemen van A naar B te komen. Zo blijft jouw bedrijfswagen motorisch en op andere vlakken in optimale conditie én verhoogt u bovendien de eventuele inruilwaarde. Wij bieden je daarom twee typen onderhoudsservice: variabel en vast.

Wagenparkmanagement

Wij denken graag met onze klanten mee over het onderhoud van hun gehele wagenpark. Het regelmatig laten controleren van de auto’s voorkomt slijtage en reparaties en houdt de auto’s/bussen in optimale staat. Wij houden voor jullie bij welk onderhoud, welke bedrijfswagen nodig heeft en de keuringen per wagen. Vanaf 5 bedrijfswagens geven wij gratis een periodiek overzicht van deze gegevens. Wij garanderen scherpe prijzen en communiceren altijd vooraf.

TIP!

Wees voorbereid op elke situatie en voorkom verrassingen. Schade komt vaak uit onverwachtse hoek en nooit op een goed moment. Met een vast aanspreekpunt vanuit START weet je direct wie je kunt bellen, hoe je aan vervangend vervoer kunt komen en wie de verantwoordelijkheid neemt.