Mobiliteit gewaarborgd

Voor vele ondernemingen is het essentieel om mobiel te zijn. Je moet kunnen vertrouwen op je wagenpark en de juiste service achter de hand hebben die zekerheid biedt. START Autoservice heeft de juiste uitrusting en jarenlange ervaring met het onderhouden van bedrijfswagens en gehele wagenparken.

Van A tot Z ontzorgt

Van onderhoud, tot wassen, reparaties,en beheer; bij START Autoservice nemen wij het van jou over. Onze nieuw uitgeruste werkplaats met de modernste apparatuur en professioneel opgeleid personeel is gevestigd in Haaksbergen. Voor het onderhoud en reparatie van een wagenpark willen wij onze klanten zo veel mogelijk ontzorgen. Vandaar dat wij zorgen voor een haal- en brengservice en daarnaast ook passend vervangend vervoer regelen. Zo kunnen onze klanten zich blijven richten op de core business.

Onderhoud wagenpark

Wij denken graag met onze klanten mee over het onderhoud van hun wagenpark. Dit om ervoor te zorgen dat het wagenpark organisatorisch goed is geregeld en problemen voorkomen kunnen worden. Het regelmatig laten controleren van de auto’s voorkomt slijtage en reparaties en houdt de auto’s/bussen in optimale staat. Wij garanderen scherpe prijzen en communiceren altijd vooraf.

TIP!

Wees voorbereid op elke situatie en voorkom verrassingen. Schade komt vaak uit onverwachtse hoek en nooit op een goed moment. Weet daarom wie je direct kunt bellen, hoe je aan vervangend vervoer kunt komen en wie de verantwoordelijkheid neemt. Maak een overzicht voor jezelf en benoem daarin ook het vaste onderhoud en de keuringen per auto. Overleg dit eventueel met ons, zodat wij je hieraan kunnen helpen herinneren.