Olie verversen bij START Autoservice

Wij zorgen altijd voor de beste kwaliteit motorolie die past bij je auto. Je kunt bij ons al olie laten verversen vanaf € 55.-. Dit houdt in dat wij de olie verversen en het oliefilter vervangen. Bij het doorgeven van je kenteken weten wij gelijk welke motorolie het voertuig nodig heeft. Wij leveren topkwaliteit olie, waardoor je minder slijtage krijgt en minder reparaties nodig hebt, maar ook minder brandstof verbruikt.

 

Onderhoud motor

Het checken van de olie ligt ook aan de prioriteiten die je zelf stelt. Hoe vaker de olie van de auto ververst wordt, des te beter dit is voor de motor. De motor blijft dan namelijk schoner en zal daardoor langer en beter blijven functioneren. Het beste is om dit om de 10.000 km te laten controleren. Dit is wel afhankelijk van het type auto. Daarom is het goed om het serviceboekje van je auto na te kijken. Wil je het liever zeker weten en graag advies op maat? Neem dan contact met ons op.

 

Direct een vaste prijs, direct je afspraak plannen

START Autoservice heeft een handige online tool waarbij je door middel van het invoeren van het kenteken gelijk weet, wat de prijs is voor jouw auto. Zo weet je vooraf direct de prijs en kun je via de tool ook gelijk een afspraak inplannen. Voorkom daardoor verrassingen achteraf.

 

Afspraak plannen

Wil je graag een afspraak bij ons inplannen voor het verversen van de olie? Laat ons dan weten via de online chat wanneer het je uitkomt of mail naar info@startautoservice.flywheelstaging.com. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 053 820 09 32. We zien je graag in onze vestiging in Haaksbergen.