Ervaren partner leasebranche

START Autoservice is aangesloten bij vereniging ROB en zijn ervaren ervaren partner voor de leasebranche op gebied van fullserviceonderhoud en reparatie. Kwaliteit, zekerheid en scherpe prijzen zijn onze kenmerken en zorgen ervoor dat wij het vertrouwen krijgen van onze klanten. Bij START Autoservice hoef je je geen zorgen te maken over administratieve afhandelingen en mobiliteit beperkingen. Wij regelen het voor je!

Voordelig full-service

Wij kijken per situatie naar de behoeftes van de klant en de mogelijkheden. De onderdelen die wij gebruiken kunnen van zowel A-merken als budgetmerken zijn, zodat wij de keus bij de klant kunnen leggen. Verder zijn wij op gebied van onderhoud concurrerend in de prijs en streven wij altijd naar langetermijnsamenwerkingen. Door onze transparante houding en goede communicatie helpen wij onze klanten op een hoger niveau.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop, en dat maken wij waar door ons totaalpakket. Ten eerste zijn onze professionele monteurs allemaal gecertificeerd en deskundig. Daarnaast is onze werkplaats uitgerust met de modernste apparatuur die alle type wagenparken kan onderhouden/repareren. Als laatste hebben wij jarenlange ervaring en dus de juiste kennis om onze klanten te kunnen adviseren en mee te denken voor de juiste oplossing.

Fullservice

START Autoservice wil zekerheid bieden aan bedrijven met wagenparken, waar zij dagelijks afhankelijk van zijn. Wij onderhouden, keuren en repareren bedrijfsauto’s en bieden hierbij full service. Hierdoor weten onze klanten ons altijd te vinden en is er één contactpersoon die op de hoogte is van de situatie. Daarnaast is de haal- en brengservice voor ons een standaard en dit sluit aan op onze visie waarbij wij klanten willen ontzorgen.

Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Of kom langs bij onze autogarage in Haaksbergen.