Velgen

Een paar mooie velgen veranderen de gehele uitstraling van je auto. Daarom adviseren wij onze klanten altijd graag bij de keuze. Daarnaast is het namelijk ook belangrijk dat je de juiste maat hebt die past bij de banden.

Tip!

Om je velgen het beste schoon te houden adviseren wij een velgenreiniger te gebruiken. Dit middel is een stuk krachtiger dan de standaard schoonmaakmiddelen bij de wasstraat. Velgen zitten namelijk onder de remstof. Dit is een vloeistof van de remblokken en -schrijven die vastbrandt en niet gemakkelijk loslaat.

Merken

START Autoservice heeft een groot aanbod aan merken en daardoor voldoende keuze. Wij bieden zowel A-merken als budgetmerken, zoals: AEZ, BBS, CMS, COM4Wheels, Dezent, Dotz, Enzo, Fondmetal, Gabriel, Mak, Oxxo en Rial. Zou je graag advies willen bij de keuze voor de beste velgen voor jouw auto? Neem dan contact met ons op!

Montage

Als wij de velgen voor je besteld hebben en deze bij ons geleverd zijn, maken we direct een afspraak met je voor de montage. Wil je tijd en kosten besparen, combineer dan de montage met de bandenwissel. Zo hoeven de banden maar eenmalig te worden gemonteerd en gebalanceerd.

Advies nodig?

Wij denken graag met je mee over welke velgen het beste passen bij jouw auto. Kom langs in onze garage voor advies en wij kunnen ze dan direct voor je bestellen. Zodra ze binnen zijn maken we een afspraak met je en monteren we ze zo snel mogelijk. Neem contact met ons op kan via mail, telefonisch 053 820 09 32 of via onze online tool!