Over ons

START Autoservice B.V. in Twente is een onderdeel van MobiliteitsPartners. Sinds 2017 zijn wij met ons prachtige en moderne bedrijfspand gevestigd aan de Metaalstraat in Haaksbergen. We hebben hier een nieuwe en goed uitgeruste werkplaats met de modernste apparatuur en professioneel opgeleid personeel.

Wij bieden fullservicemerkonderhoud en reparatie voor (bedrijfs)wagenparken voor een goede prijs. Wij zorgen ook voor haal- en brengservice en passend vervangend vervoer voor een maximale mobiliteitsgarantie. 

START Autoservice biedt persoonlijke service met vooraf (online) inzicht in onze scherpe prijzen. Wij staan dichtbij de klant en streven altijd naar een langdurige win-winsituatie met onze klanten. Onze dienstverlening wordt deels online gefaciliteerd, zodat onze klanten 24/7 inzicht hebben in de kosten van de reparatie en het onderhoud van de auto met behulp van een track-en-tracecode. Onze dienstverlening in samenwerking met MobiliteitsPartners stelt ons in staat zowel de b-to-b- als de b-to-c-markt optimaal te kunnen bedienen.

over ons monteurs