Autobanden bestellen

Bestel online bij START Autoservice jouw autobanden. Er is voldoende keuze uit winterbanden, zomerbanden en all season banden. Goede autobanden zijn namelijk erg belangrijk. Waarom? Ze zorgen onder andere voor voldoende grip op de weg en een kortere remweg. Wil je weten welke banden je het beste kunt aanschaffen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag!

 

Bandenzoeker

Weet je al exact welke autobanden je nodig hebt? Maak dan gebruik van de bandenzoeker, waarbij je direct het juiste aanbod hebt voor jouw auto. De bandenzoeker kan gefilterd worden op de volgende elementen:

  • Afmetingen: breedte x hoogte x inch
  • Seizoenstype: winterbanden, zomerbanden of all season banden
  • Soort voertuig
  • Snelheid
  • Merktype: budgetmerken, topmerken en bewuste keuze

 

Banden monteren

Heb je de juiste autobanden gevonden in onze bandenzoeker? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, zodat wij de autobanden voor je kunnen monteren. START Autoservice staat voor service. Wij willen een unieke beleving creëren voor je autoservice. Het moet zo simpel en snel zijn, waardoor wij je zo veel mogelijk proberen te ontzorgen.

 

15 verschillende merken

START Autoservice biedt meer dan 15 verschillende merken autobanden aan. Een uitgebreid aanbod met keuze uit zowel A-merk als budgetmerk autobanden. De bandenzoeker kan je helpen bij het maken van de juiste keuze die past bij jou en je auto.

 

Banden omwisselen

Heb je zelf nog eigen winterbanden of zomerbanden en moeten deze omgewisseld worden? Plan dan een afspraak bij ons in via de online chat. Je kunt de bandenwissel ook combineren met een zomercheck of wintercheck, zodat de banden gratis worden omgewisseld. De reguliere prijzen voor de bandenwissel zijn € 15,- excl. btw per band.

autobanden-wissel