Autobanden kopen Haaksbergen

Goede autobanden zijn erg belangrijk. Waarom? Ze zorgen onder andere voor voldoende grip op de weg en een kortere remweg, waardoor je veiliger rijdt. Je kunt jouw auto banden kopen bij START Autoservice. Er is voldoende keuze uit winterbanden, zomerbanden en all season banden, voor ieder budget.

Bandenadvies

Niet zeker welke autobanden je moet aanschaffen? Wij adviseren je graag! Met onze kennis weten we precies welke banden jouw merk voertuig nodig heeft, van afmetingen, snelheid tot budgetwijs: altijd een bewuste keuze! Neem dan contact met ons op.

Banden monteren

De juiste autobanden gevonden? Maak een afspraak, zodat wij de autobanden voor je kunnen monteren. START Autoservice staat voor kwalitatieve service. Wij willen een unieke beleving creëren voor je autoservice. Het moet zo simpel en snel zijn, waardoor wij je zo veel mogelijk proberen te ontzorgen.

15 verschillende merken

START Autoservice biedt meer dan 15 verschillende merken autobanden aan. Een uitgebreid aanbod met keuze uit zowel A-merk als budgetmerk autobanden. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze die past bij jou en je auto.

Banden omwisselen

Heb je zelf nog eigen winterbanden of zomerbanden en moeten deze omgewisseld en gemonteerd worden? Plan dan een afspraak bij ons via de online tool of bel/mail. Je kunt de bandenwissel ook combineren met een zomercheck of wintercheck, zodat de banden gratis worden omgewisseld. De reguliere prijzen voor de bandenwissel zijn € 15,- excl. btw per band.

autobanden-wissel