VacaturesWerken bij START autoservice is werken in een prettige werkomgeving die je stimuleert om je te ontwikkelen en bij te leren. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en alle ruimte om ondernemerschap en initiatief te tonen. Met natuurlijk de waardering die daarbij hoort. Je krijgt de kans om door te groeien en je carrière uit te bouwen. Je bepaalt je eigen succes bij START autoservice. 

Wij zijn een erkend leerbedrijf en staan open voor samenwerkingen met stagiaires en bbl-ers. Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Is je interesse gewekt?

Stuur je cv met motivatie naar: info@startautoservice.nl  Mogelijk word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

START Autoservices is S-BB Erkend Leerbedrijf voor diverse opleidingen. Erkend Leerbedrijf wordt je niet zomaar. De organisatie wordt getoetst of deze voldoet aan bepaalde eisen, waaronder onder andere de aanwezigheid van een praktijkopleider. Het betekent ook dat onze leerlingen zeker zijn van een goede en veilige werkplek én dat een leerling ervaring opdoet met de werkprocessen en werkzaamheden die horen bij het beroep waarvoor geleerd wordt. Neem dan een kijkje op www.stagemarkt.nl. Hier vind je alle openstaande vacatures voor leer/werkplekken.