Accu vervangen of reparatie

Heeft je auto moeite met het starten of start je auto helemaal niet meer? Grote kans dat er dan iets mis is met je accu. Kom dan langs bij ons in de garage zodat wij een gratis accucheck kunnen doen. Uiteraard kunnen we ook even bij je langs komen.Is het inderdaad de accu die het opgegeven heeft? Dan kunnen wij deze voor je vervangen. Wij kunnen aan de hand van je kenteken bekijken welke accu je nodig hebt en verzekeren je van kwaliteit.

Tip!

Is je accu leeg, start de auto met startkabels en rij dan minstens 30 minuten over de snelweg zonder te veel stroom te verbruiken. Dus geen radio, verwarming of lampen aan. Grote kans dat de accu het nog gewoon doet. Mocht je het niet vertrouwen, kom gerust zonder afspraak even bij ons langs voor een accucheck!

Accucheck

Kom langs in onze garage om gratis je accu te laten checken. Wij kunnen terwijl je wacht bekijken of de accu nog optimaal werkt en of deze toe is aan vervanging. Normaal gesproken moet deze rond de 6 à 8 jaar vervangen worden.

Afspraak maken?

Zou je graag een afspraak willen maken voor een check, dat kan via mail, telefonisch 053 820 09 32 of via onze online tool!