START Airco Service

START Airco Service voor optimale verkoeling in de warme maanden van het jaar. Naast het bieden van verkoeling helpt een goed werkende airco tegen het beslaan van je autoruiten in de winter en vochtige periodes van het jaar. De aircoservice is dus absoluut van meerwaarde. Wij hebben alle voordelen op een rijtje gezet:

  • Een goed werkende airco zorgt voor de juiste luchtvochtigheid in je auto.
  • De airco helpt daarnaast tegen het beslaan van ramen.
  • Een goed werkende en schone airco is beter voor je gezondheid!

Bij het invullen van je kenteken in onze online tool zie je direct je prijs. Hier kun je ook direct een afspraak plannen in onze agenda.

Interieurfilter

Naast de airco controleren wij tijdens de START Airco Service ook het interieurfilter van je auto! Dit zorgt er onder andere voor dat er geen pollen en vieze geurtjes je auto binnenkomen. Zo komt er alleen schone lucht in de auto door een goed functionerende airco en interieurfilter.

Werkwijze

De volgende zaken worden bij de START Airco Service gecontroleerd en uitgevoerd:

  • Bijvullen koudemiddel
  • Controleren of de airco goed werkt en of er eventuele lekkages zijn
  • Preventief toevoegen van fluor-lek-detectie vloeistof

Afspraak plannen

Zou je graag je airco willen laten controleren tijdens de START Airco Service, om weer in een frisse auto te rijden? Plan dan een afspraak bij ons in, zodat wij je zo snel mogelijk kunnen helpen in onze vestiging in Haaksbergen. Het plannen van een afspraak kan via de online chat maar wij zijn ook bereikbaar via info@startautoservice.flywheelstaging.com of telefonisch op 053 820 09 32.