Renault onderhoud

START Autoservice heeft de juiste kennis en specialisatie voor het onderhoud van jouw Renault. Bij het goed onderhouden van je auto voorkom je reparaties en behoud je langer de waarde. Wij adviseren dan ook jaarlijks je auto te laten controleren tijdens een merkbeurt voor de juiste service op maat. Volgens specifieke voorschriften van de Renault-fabrikant.

Renault reparatie

Naast het onderhoud verzorgen wij natuurlijk ook de reparatie. Wij werken met voorgeschreven onderdelen waardoor je de kwaliteit behoudt. Reparaties bespreken wij altijd vooraf; zo voorkom je verrassingen achteraf. Renault staat bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom willen wij dit met de voorgeschreven onderdelen ook blijven waarborgen.

Onderdelen

Op zoek naar Renault-onderdelen? Kom dan langs bij ons in de garage of neem even contact met ons op. Onze monteurs hebben de juiste kennis van Renault-onderdelen en kunnen deze op korte termijn voor je leveren en monteren. De voorgeschreven onderdelen waarborgen bij jonge auto’s nog vaak de fabrieksgarantie.

Merkbeurt

Tijdens de merkbeurt wordt de auto gecontroleerd aan de hand van voorschriften van de fabrikant. Zo bieden wij service op maat, dat past bij het type, het bouwjaar en het aantal kilometers. De auto blijft op deze manier in top conditie.