Onderhoudsbeurt auto

De onderhoudsbeurt bij START Autoservice wordt altijd uitgevoerd door gecertificeerde en professionele monteurs. Een goed onderhouden auto behoudt zijn veiligheid en heeft een kleinere kans op reparaties. Zo voorkom je onverwachte pechmomenten aan de kant. START Autoservice is transparant en voordelig, doordat wij alle prijzen vooraf online communiceren. Onze klanten moeten direct weten waar zij aan toe zijn. Kleine of grote auto reparatie, je weet altijd meteen wat je betaalt! Neem voor specifieke vragen contact met ons op.

Kosten onderhoudsbeurt

De kosten van een onderhoudsbeurt zijn afhankelijk van de leeftijd, het merk en het type auto. Met behulp van de online calculator kun je direct de prijs berekenen via het invoeren van je kenteken. Alle Prijzen Online. START Autoservice geeft je de keuze uit de volgende onderhoudsbeurten: grote beurt, kleine beurt en merkonderhoud. Tijdens het onderhoud van je auto vervangen/repareren wij niets aan de auto zonder het met je te overleggen. Wij voorkomen graag verrassingen achteraf.

Kleine beurt en grote beurt

Tijdens de kleine beurt wordt je auto gecontroleerd op 20 punten, zoals: motorolie, banden, uitlaat, schokdempers en verlichting. De kleine beurt is een check die jaarlijks of om de 15.000 km uitgevoerd moet worden voor het onderhoud van je auto. De grote beurt is een stuk uitgebreider dan de kleine beurt en wordt op 90 punten gecontroleerd. Hierbij krijg je een helder inzicht in de technische staat van de auto. Wij adviseren de grote beurt elke twee jaar te laten uitvoeren wat ongeveer gelijk staat aan 30.000 km.

Merkonderhoud

Ook voor merkonderhoud kun je terecht bij START Autoservice. Wij kunnen het merkonderhoud uitvoeren voor alle merken en garanderen scherpe prijzen. Tijdens het merkonderhoud wordt er alleen gebruikgemaakt van de originele onderdelen van de auto en hierdoor behoud je de fabrieksgarantie.

Gratis vervangend vervoer

Wanneer je auto tijdelijk bij onze garage in Haaksbergen moet staan wegens onderhoud of reparatie, hoef jij je geen zonder te maken over vervoer. Bij ons krijg je bij alle onderhoud en reparatie GRATIS vervangend vervoer. Hiervoor zetten wij onze mascottes in. Dit zijn de Toyota IQ’s, gewrapt in een opvallend design.

Afspraak plannen

Autoservice Haaksbergen

Zou je graag een afspraak bij ons willen inplannen voor het onderhoud van je auto? Neem contact met ons op via de check-je-prijs tool, via info@startautoservice.nl of bel 053  820 09 32. Wij verlenen autoservices in omgeving Eibergen, Neede, Boekelo en Haaksbergen.