START onderhoudsbeurt

De onderhoudsbeurt bij START Autoservice wordt altijd uitgevoerd door gecertificeerde en professionele monteurs. Een goed onderhouden auto behoudt zijn veiligheid en heeft een kleinere kans op reparaties. Zo voorkom je onverwachte pechmomenten aan de kant. START Autoservice is transparant en voordelig, doordat wij alle prijzen vooraf online communiceren. Kleine onderhoudsbeurt of een grote onderhoudsbeurt aan je auto;  je weet altijd meteen wat je betaalt!

Soorten onderhoudsbeurt

We controleren je voertuig op 20 punten, zoals: motorolie, banden, uitlaat en verlichting. Wij adviseren de kleine beurt jaarlijks of om de 15.000 km te laten uitvoeren voor het onderhoud van je auto.

We controleren je voertuig uitgebreid op 90 punten, wat een goed beeld geeft van de technische staat van het voertuig. Wij adviseren elke twee jaar of per 30.000 km een grote beurt uit te voeren!

Tijdens het merkonderhoud wordt er alleen gebruikgemaakt van de originele onderdelen voor behoud van fabrieksgarantie tegen scherpe prijzen, voor alle merken!

Kosten onderhoudsbeurt

De kosten van een onderhoudsbeurt zijn afhankelijk van de leeftijd, het merk en het type auto én of je specifiek kiest voor merkonderhoud. Met behulp van de online calculator kun je direct de prijs berekenen via het invoeren van je kenteken. Maak een keuze uit de volgende onderhoudsbeurten: grote beurtkleine beurt en merkonderhoud. Tijdens het onderhoud van je auto vervangen/repareren wij niets aan de auto zonder het met je te overleggen.

 

Voordelen APK bij START Autoservice

  • Scherpe, vaste prijs. Geen verrassingen achteraf. De prijzen zijn inclusief btw en afmeldkosten.
  • Professionele monteurs.
  • Korte plantijden.
  • Klaar terwijl je wacht! Maak gebruik van onze wachtkamer, waar je onder het genot van een kopje koffie en thee rustig verder kan werken.
  • Of kies voor gratis vervangend vervoer.
  • Extra kosten worden pas gemaakt na overleg en vooraf goedgekeurde offerte.
  • Wij keuren elk merk en type auto.