Bandenwissel

Bij START Autoservice kun je wachten op de bandenwissel. Wij bieden namelijk snelle service bij het wisselen van je eigen zomerbanden naar winterbanden of naar een stel nieuwe autobanden. Plan vooraf online je afspraak en bezoek onze werkplaats in Haaksbergen. De kosten van de set wielenwissel zijn € 25,- incl. btw.
– Set wielen wissel €25,-
– Set banden wissel / balanceren €60,-

Welke autobanden heb ik nodig?

Er is nog vaak veel onduidelijkheid over welk soort banden nu het beste zijn. Dit verschilt per situatie. Er zijn vele voordelen aan winterbanden in combinatie met zomerbanden, maar in sommige situaties is het ook een voordelige optie om voor all season banden te kiezen. Bandenwissel is dan niet noodzakelijk.

Wanneer all season banden?

All season banden zijn voordelig bij minimale speling in het weer, dus geen extreme warme periodes en geen extreme koude periodes. Dit heeft te maken met het soort rubber dat gebruikt wordt voor all season banden. Deze slijten namelijk snel in extreme situaties. All season banden zijn daarom zeker geschikt voor het weer in Nederland.

Wanneer de combinatie zomerbanden en winterbanden?

Bij intensief gebruiken van je auto adviseren wij de combinatie van zomer- en winterbanden. Wij raden aan om voor banden te kiezen die het best bij de weersomstandigheden passen. Neem contact met ons op voor een gratis advies.

Actie

Bij het combineren van de bandenwissel met een zomercheck of wintercheck is de bandenwissel gratis. Profiteer nu nog van het voordeel en plan direct een afspraak in. De reguliere prijs van de bandenwissel is € 15,- excl. btw.

Afspraak garage Haaksbergen

Zou je graag een afspraak willen plannen voor de bandenwissel? Neem dan contact met ons op via de online chat of bel naar 053 820 09 32. Wij geven dan ook graag advies op maat voor de juiste banden in jouw situatie.