Merkonderhoud

Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit betekent dat je met alle merken en soorten auto’s terecht kunt in onze professionele werkplaats. Dit geldt ook voor uw leaseauto. Merkonderhoud onderscheidt zich van de standaard kleine beurt en grote beurt door de specifieke onderdelen die gebruikt worden. De onderdelen behoren namelijk altijd bij de oorspronkelijke staat van de auto. Dit zorgt voor een goede kwaliteit en tevens het behoud van de fabrieksgarantie. Voornamelijk voor jonge auto’s is merkonderhoud dus voordelig.

Tijdens de merkbeurt kijken wij specifiek naar het merk, type, bouwjaar en het aantal kilometers dat de auto gereden heeft om daar het juiste onderhoud op aan te passen.

Merken

START Autoservice heeft de juiste kennis voor bijna alle merken. Hieronder een opsomming:

Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo.

De merkbeurt wordt altijd uitgevoerd aan de hand van voorschriften van de autofabrikant. Zo garanderen wij service op maat tijdens een merkbeurt. Het verschil met de standaard kleine beurt en grote beurt is dat daarbij met een algemene checklist wordt gecontroleerd.

Zie jij hierboven niet je automerk staan? Neem dan contact met ons op zodat wij kunnen kijken of we je verder kunnen helpen.

Wanneer merkonderhoud?

Bij oudere auto’s adviseren wij om jaarlijks de auto te laten controleren bij een merkbeurt, wat ongeveer gelijk staat aan 15.000 km. De nieuwere auto’s geven dit zelf aan in het dashboard.

Merkonderhoud is voornamelijk voor jonge auto’s aantrekkelijk omdat hier vaak nog fabrieksgarantie op zit. Doordat de richtlijnen en onderdelen van de autofabrikant worden gebruikt behoudt de auto zijn staat. Naast jonge auto’s is het ook zeker aantrekkelijk voor oudere auto’s om voor merkonderhoud te gaan in plaats van standaardbeurten, doordat de originele staat van de auto behouden blijft. De kwaliteit ligt dus hoger, waardoor de auto langer mee kan.

Afspraak plannen

Wil jij kwaliteit voor je auto? Plan dan een afspraak in voor het merkonderhoud van je auto. Dit kan via de check-je-prijs tool, via info@startautoservice.nl of bel 053  820 09 32.