Zakelijk onderhoud en reparatie

START Autoservice biedt voor de zakelijke klanten vele voordelen op gebied van onderhoud en reparaties voor bedrijfswagens/wagenparken. Door onze jarenlange ervaring in de zakelijke markt weten wij wat onze klanten verwachten: lage kosten, overzicht/inzicht en mobiliteitsgarantie.

Lage reparatie kosten, veel voordeel

Wij zorgen altijd voor concurrerende prijzen en scherpe aanbiedingen voor onze klanten. Verder denken onze medewerkers met je mee en kennen we je situatie, waardoor wij altijd een goed advies kunnen geven.

Overzicht en inzicht

Wij houden van overzicht en inzicht en dus zorgen we ervoor dat onze klanten dit ook hebben. Daarom hoeft er niet direct contant bij ons betaald te worden bij elke reparatie of onderhoudsbeurt maar sturen wij maandelijks een overzichtelijke factuur. Dit is gemakkelijk voor jouw medewerkers maar voornamelijk voor de administratie van je bedrijf.

MobiliteitsPartners

MobiliteitsPartners is onze partner en betreft een leasemaatschappij waar wij het onderhoud en de reparatie voor mogen doen. Hierdoor hebben wij voldoende ervaring in de zakelijke markt en weten we wat de behoeftes zijn van onze klanten. MobiliteitsPartners zorgt er namelijk ook voor dat wij onze klanten mobiliteitsgarantie kunnen bieden. Zo ben je ervan verzekerd dat je nooit stil staat.

Contact

Zou je graag meer willen weten over onze zakelijke dienstverlening en welke voordelen wij in jouw situatie kunnen bieden, neem dan contact met ons op. Wij denken dan graag met je mee voor een passende oplossing in elke situatie.