APK

Voor alle auto’s ouder dan drie jaar geldt een verplichte APK-keuring. De APK is wettelijk verplicht en is een keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Elke autoeigenaar is dus verantwoordelijk voor het bijhouden van de APK.

APK verlopen

START Autoservice biedt een online tool aan, waarbij jij direct kunt controleren wat de vervaldatum is van de huidige APK. Vul je kenteken in de APK-checker en zie of jouw auto binnenkort gecontroleerd moet worden. Het is afhankelijk van de leeftijd van de auto en de brandstof.

APK-keuring

Is het weer tijd voor de APK-keuring? Kom langs voor de APK-keuring in Haaksbergen. De voordelen van de APK bij START Autoservice:

  • Onze keurmeesters keuren je auto voor maar € 29,95.
  • Deze prijs is inclusief btw en afmeldkosten..
  • Wij keuren elk merk en type auto.

Vinden wij gebreken tijdens de APK-check en moeten er reparaties worden uitgevoerd om aan de keuringseisen te voldoen? Dan nemen wij contact met je op om deze reparatiekosten te bespreken, om onvoorziene kosten achteraf te voorkomen.

APK-check

Tijdens de keuring wordt je auto (volgens de RDW-voorschriften) op de volgende punten gecheckt:

  1. Voorkant: ruiten, spiegels, kenteken, banden etc.
  2. Zijkant: wielen, deuren, brandstofsysteem etc.
  3. Achterkant: trekhaak, uitlaat, lichten en signalen etc.
  4. Onderkant: aandrijving, uitlaat, veersysteem, reminrichting etc.
  5. Binnenkant: spiegels, zitplaatsen, claxon, snelheidsmeter, gordels etc.

 

Actie

START Autoservice biedt meerdere combi-acties aan voor je APK-keuring. De APK-keuring kan namelijk voordelig gecombineerd worden met een kleine beurt, grote beurt, olie verversen, wintercheck of zomercheck. Je betaalt dan nog maar € 15,- voor de APK.

 

Afgekeurd?

Wordt jouw auto afgekeurd? Dan krijg je van ons een gratis APK-herkeuring.
Let op: dit geldt alleen wanneer de benodigde reparaties ook bij ons worden uitgevoerd.

Bij afkeuring van de auto krijg je wettelijk twee maand de tijd om de auto te laten repareren; dit moet vóór de vervaldatum van de APK. Binnen deze periode mag je niet de openbare weg op. Vandaar dat het ook het makkelijkst is om de auto direct te laten repareren.

 

Afspraak plannen

Binnenkort weer tijd voor de APK-keuring? Plan alvast een afspraak bij ons in. Dit kan online, via de chat of bel 053  820 09 32. Wij verlenen autoservices in omgeving Eibergen, Neede, Boekelo en Haaksbergen.