Is je APK (bijna) verlopen?

Voor alle auto’s ouder dan drie jaar geldt een verplichte APK-keuring. De APK is wettelijk verplicht en is een keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Elke autoeigenaar is dus verantwoordelijk voor het bijhouden van de APK.

START Autoservice biedt een online tool aan, waarbij jij direct kunt controleren wat de vervaldatum is van de huidige APK. Vul je kenteken in de APK-checker en zie of jouw auto binnenkort gecontroleerd moet worden. Het is afhankelijk van de leeftijd van de auto en de brandstof.

APK keuring in Haaksbergen

Is het weer tijd voor de APK? Kom langs voor de keuring in Haaksbergen. Een APK-keuring bij START biedt velen voordelen:

 • Scherpe, vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.
 • Professionele keurmeesters.
 • Korte plantijden.
 • Klaar terwijl je wacht! Maak gebruik van onze wachtkamer, waar je onder het genot van een kopje koffie en thee rustig verder kan werken.
 • Altijd gratis vervangend vervoer wanneer reparaties moeten worden uitgevoerd.
 • Deze prijs is inclusief btw en afmeldkosten.
 • Extra kosten worden pas gemaakt na overleg en vooraf goedgekeurde offerte.
 • Wij keuren elk merk en type auto.

Vinden wij gebreken tijdens de APK-check en moeten er reparaties worden uitgevoerd om aan de keuringseisen te voldoen? Dan nemen wij contact met je op om deze reparatiekosten te bespreken, om onvoorziene kosten achteraf te voorkomen.

APK-check

Tijdens de keuring wordt je auto (volgens de RDW-voorschriften) op de volgende punten gecheckt:

 1. Voorkant: ruiten, spiegels, kenteken, banden etc.
 2. Zijkant: wielen, deuren, brandstofsysteem etc.
 3. Achterkant: trekhaak, uitlaat, lichten en signalen etc.
 4. Onderkant: aandrijving, uitlaat, veersysteem, reminrichting etc.
 5. Binnenkant: spiegels, zitplaatsen, claxon, snelheidsmeter, gordels etc.

 

Actie

START Autoservice biedt meerdere combi-acties aan voor je APK-keuring. De APK-keuring kan namelijk voordelig gecombineerd worden met een kleine beurt, grote beurt, olie verversen, wintercheck of zomercheck. Je betaalt dan nog maar € 15,95- voor de APK.

 

Afgekeurd?

Wordt jouw auto afgekeurd? Dan krijg je van ons een gratis APK-herkeuring.
Let op: dit geldt alleen wanneer de benodigde reparaties ook bij ons worden uitgevoerd.

Bij afkeuring van de auto krijg je wettelijk twee maand de tijd om de auto te laten repareren; dit moet vóór de vervaldatum van de APK. Binnen deze periode mag je niet de openbare weg op. Vandaar dat het ook het makkelijkst is om de auto direct te laten repareren.

 

Afspraak plannen

Binnenkort weer tijd voor de APK-keuring? Plan alvast een afspraak bij ons in. Dit kan via de check-je-prijs tool, via info@startautoservice.nl of bel 053  820 09 32. Wij verlenen autoservices in omgeving Eibergen, Neede, Boekelo en Haaksbergen.