APK + onderhoud

Heeft je voertuig een onderhoudsbeurt nodig en is je APK bijna verlopen? Profiteer dan van een van onze APK-combiacties! Een APK-keuring kost bij ons € 19,95. Dit is inclusief btw en afmeldkosten. In combinatie met een van onderstaande onderhoudsbeurten betaal je slechts € 15,- voor de APK!

Combineer een APK-keuring onder andere met:

 

Onderhoudsbeurt

START Autoservice heeft professionele monteurs in dienst en zij kunnen het onderhoud en de reparatie van alle merken aan. Maar wanneer weet je eigenlijk wanneer jouw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft? Tegenwoordig geven bijna alle auto’s in het dashboard aan dat de auto een onderhoudsbeurt nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld met een icoontje van een sleutel of het woord ‘service’ worden weergegeven.

De wintercheck en zomercheck zijn beide een extra zekerheid voor je. Tijdens de koude en gladde wintermaanden wil je namelijk geen risico’s lopen op ongemakken. De zomercheck biedt je veiligheid voor als je bijvoorbeeld met het hele gezin op vakantie gaat. Dan wil je met een gerust gevoel de vakantiebestemming halen.

 

APK

De normale prijs die je bij ons betaald voor een APK-keuring is € 19,95. Doe je dit in combinatie met een onderhoudsbeurt, dan betaal je slechts € 15,-. Wij berekenen de prijs all-in. Dit betekent inclusief btw, afmeldkosten en een gratis herkeuring bij afkeuring.

Via de online tool kun je bij het invullen van je kenteken direct zien wanneer de vervaldatum is van de APK-keuring. Hierbij wordt gekeken naar de leeftijd van de auto en de brandstof die gebruikt wordt.

 

Afspraak plannen

Ga je de deal graag aan? Plan dan bij ons een afspraak in. Neem contact met ons op via de online chat of info@startautoservice.nl. Je kunt ons natuurlijk altijd persoonlijk spreken via 053 820 09 32. Of kom langs in onze werkplaats in Haaksbergen.