Actie

Profiteer van het voordeel bij onze combi-actie. Bij het combineren van de APK met onderhoud (bijv. wintercheck), betaal je nog slechts €15,- voor de APK-keuring. Terwijl de normale prijs voor de APK €29,95 is.

APK

Bij START Autoservice wordt de APK-keuring altijd uitgevoerd door ervaren opgeleide monteurs. Verder zijn wij ook RDW-gecertficieerd waardoor wij de juiste bevoegdheid hebben om jouw auto te mogen keuren.

Ben je benieuwd wanneer je auto weer APK gekeurd moet worden? Maak dan gebruik van de online kentekencheck, via deze handige tool weet je direct wanneer de vervaldatum is van de huidige APK.

Naast kwaliteit en de juiste kennis, bieden wij ook veel voordeel. Wij komen met scherpe prijzen en voorkomen verrassingen achteraf. Wij communiceren duidelijk vooraf de prijs en deze is altijd incl. btw en afmeldkosten.

Om inzicht te geven in de punten die bij een APK keuring worden gecontroleerd, hebben wij hieronder een kleine opsomming met de belangrijkste punten:

  • Voorkant: ruiten, spiegels, kenteken, banden etc.
  • Zijkant: wielen, deuren, brandstofsysteem etc.
  • Achterkant: trekhaak, uitlaat, lichten en signalen etc.
  • Onderkant: aandrijving, uitlaat, veersysteem, reminrichting etc.
  • Binnenkant: spiegels, zitplaatsen, claxon, snelheidsmeter, gordels etc.

Wintercheck

Kom veilig de winter door en voorkom verrassingen op weg naar je winterbestemming. Aan de hand van de wintercheck geven wij je een duidelijk beeld van de technische staat van de auto. Laat dus op tijd je auto controleren bij ons in de garage in Haaksbergen. Wij controleren de auto, zoals o.a.: de remmen, accu, vloeistoffen etc.

Afspraak plannen

Plan online een afspraak bij ons in voor de combiactie. Dit kan via de online chat of bel ons op 053 820 09 32. Wij kunnen dan ook direct voor je nakijken wanneer de vervaldatum van de huidige APK is. Ga veilig op vakantie!