Actie

Combineer de APK met het verversen van de olie en profiteer van het voordeel. Je betaalt dan nog slechts € 15,- voor de APK-keuring in plaats van € 29,95. Deze actie is geldig op al ons onderhoud, zoals: grote beurt, kleine beurt, olie verversen, wintercheck en zomercheck.

APK

Wanneer moet jouw auto weer worden gekeurd voor de APK? Controleer het via onze kentekencheck, zodat je direct weet wat de vervaldatum is van de APK. Via de tool kun je ook direct een afspraak bij ons inplannen, zodat wij je zo snel mogelijk kunnen helpen.

De APK-keuring bij START Autoservice is inclusief btw en afmeldkosten. En krijg je van ons een waardebon voor een herkeuring als je auto tijdens de APK-keuring de eerste keer wordt afgekeurd.

Wat controleren wij tijdens de APK?

  • Voorkant: ruiten, spiegels, kenteken, banden etc.
  • Zijkant: wielen, deuren, brandstofsysteem etc.
  • Achterkant: trekhaak, uitlaat, lichten en signalen etc.
  • Onderkant: aandrijving, uitlaat, veersysteem, reminrichting etc.
  • Binnenkant: spiegels, zitplaatsen, claxon, snelheidsmeter, gordels etc.

Olie verversen

START Autoservice zorgt voor de beste olie voor je auto. Olie verversen kan bij ons al vanaf € 55,- en dit is inclusief het vervangen van de olie en de oliefilter. Schone olie zorgt voor een schone motor en een schone motor blijft langer optimaal functioneren en zal minder last hebben van slijtage. Doe dit dus regelmatig en denk bij regelmatig aan om de 10.000 km. Toch verschilt dit per auto waardoor wij adviseren het onderhoudsboekje erbij te pakken of even contact met ons op te nemen zodat je de exacte situatie van je auto weet.

Afspraak plannen

Plan bij ons een afspraak in om te profiteren van deze actie zolang deze nog geldt. Dit kan via de online chat of online agenda.