Gratis Airco Check

Maak je auto alvast zomerproof met optimale verkoeling in de warme maanden. Kom nu langs bij onze garage in Haaksbergen voor een GRATIS Airo Check en ontvang een Noabers Korting Cheque! (t.w.v. 24,95).  Cheques zijn verkrijgbaar t/m 30-06-2020 en inwisselbaar t/m 30-12-2020. *Volgens de richtlijnen van het RIVM

Complete poetsbeurt voor maar €175,-

Bij het poetsen van de auto wordt de blanke laklaag, de buitenste laklaag van je auto, hersteld. Door je auto te poetsen wordt de glans gerehabiliteerd en kunnen lichte krassen in de bovenste laklaag worden verwijderd. Door je auto regelmatig te laten poetsen verleng je de levensduur van je lak en voorkom je roesten. Voor het poetsen van je auto wordt deze altijd eerst goed gewassen, zodat er geen onverwachte zandkorreltjes tussen je lak en de poetsdoek of pad komen. Laat jouw auto weer stralen door onze complete poetsbeurt!
*Volgens de richtlijnen van het RIVM

50% korting op 2e zomerband

Vervang je winterbanden voor zomerbanden en ontvang 50% korting op de 2e zomerband! Advies nodig? Onze expert helpen graag.

Actie APK en onderhoud

Daarbij profiteer je van nog meer voordeel. Je betaalt slechts € 15,95- voor de APK (in plaats van € 29,95) i.c.m. een onderhoudsbeurt. Zo wordt je auto toch voorzien van een kleine of grote onderhoudsbeurt ÉN een professionele nieuwe APK zonder dat je de deur uit hoeft.

Onze standaard services

Direct een vaste prijs, direct aanvragen…

Via onze online tool kun je eenvoudig vooraf de prijs berekenen voor het onderhoud en de meest voorkomende werkzaamheden van je auto. Door het invoeren van het kenteken kunnen wij zien welke auto je hebt en bieden wij direct een vaste prijs. Omdat wij niet houden van verrassingen achteraf, kun je via onze online offerte tool vooraf de prijs berekenen. De tool biedt direct de mogelijkheid om een afspraak te plannen.

Gratis vervangend vervoer

Je ontvangt je bij alle onderhoud en reparatie GRATIS vervangend vervoer. Hiervoor zetten wij onze mascottes in. Dit zijn de Toyota IQ’s, gewrapt in een opvallend design. Ben jij ze al tegenkomen in de omgeving Haaksbergen?

Meer acties?

START Autoservice heeft elke maand een voordelige aanbieding. Houd daarom onze website in de gaten of volg ons via Facebook, Instagram of LinkedIn. Zo mis je nooit acties en hoge kortingen. START Autoservice biedt fullservice-merkonderhoud en reparatie voor alle automerken. Dus kom snel een keer langs in onze moderne garage in Haaksbergen en profiteer van onze aanbiedingen.

Afspraak plannen

Zou je graag willen profiteren van deze mooie actie? Plan dan een afspraak bij ons in via de online tool door te klikken op de button hier rechts met “Bekijk direct je prijs“. Je kunt online een afspraak inplannen, maar wij zijn ook gewoon bereikbaar via de online chat, mail of telefoon.