Cashback Friday

Wil je een set nieuwe banden? Koop ze dan aanstaande vrijdag 27 november! Bij de aankoop van een set banden ontvang je tot €40 cashback. Het bedrag van de cashback is afhankelijk van het aantal banden en de inchmaat. Bestel je banden telefonisch via 053 – 820 09 32, mail naar info@startautoservice.nl of kom langs bij onze garage in Haaksbergen.

Inchmaat

2 Banden

4 Banden

< 15 inch

€10,-

€20,-

16 inch

€15,-

€30,-

> 17 inch

€20,-

€40,-

Bandenwissel weken

Tot en met 30 november zijn het de bandenwissel-werken.

Wissel de zomer- naar winterbanden extra voordelig! Lees hier wat de banden- of wielenwissel inhoudt.

Wielenwissel incl. balanceren van €45,- NÚ voor €35,-
Bandenwissel incl. nieuwe ventielen en balanceren van €95,- NÚ voor €75,-

Bandenopslag garage Haaksbergen

Thuis geen plek voor de opslag van je winterbanden? Berg dan de banden op bij onze garage in Haaksbergen. In combinatie met de bandenwissel betaal je slechts €15,- voor de opslag per seizoen!

Onze standaard services

Direct een vaste prijs, direct aanvragen…

Via onze online tool kun je eenvoudig vooraf de prijs berekenen voor het onderhoud en de meest voorkomende werkzaamheden van je auto. Door het invoeren van het kenteken kunnen wij zien welke auto je hebt en bieden wij direct een vaste prijs. Omdat wij niet houden van verrassingen achteraf, kun je via onze online offerte tool vooraf de prijs berekenen. De tool biedt direct de mogelijkheid om een afspraak te plannen.

Goedkope APK

Laat de APK uitvoeren door APK-keurmeesters voor maar liefst €29,95! Top kwaliteit service voor een lage prijs.

Gratis vervangend vervoer

Je ontvangt je bij alle onderhoud en reparatie GRATIS vervangend vervoer. Hiervoor zetten wij onze mascottes in. Dit zijn de Toyota IQ’s, gewrapt in een opvallend design. Ben jij ze al tegenkomen in de omgeving Haaksbergen?

Meer acties?

START Autoservice heeft elke maand een voordelige aanbieding. Houd daarom onze website in de gaten of volg ons via Facebook, Instagram of LinkedIn. Zo mis je nooit acties en hoge kortingen. START Autoservice biedt fullservice-merkonderhoud en reparatie voor alle automerken. Dus kom snel een keer langs in onze moderne garage in Haaksbergen en profiteer van onze aanbiedingen.

Afspraak plannen

Zou je graag willen profiteren van deze mooie actie? Plan dan een afspraak bij ons in via de online tool door te klikken op de button hier rechts met “Bekijk direct je prijs” of mail naar info@startautoservice.nl of bel 053  820 09 32.