Acties!

START Autoservice heeft elke maand een voordelige aanbieding. Houd daarom onze website in de gaten of volg ons via Facebook, Instagram of LinkedIn. Zo mis je nooit acties en hoge kortingen. START Autoservice biedt fullservice-merkonderhoud en reparatie voor alle automerken. Dus kom snel een keer langs in onze moderne garage in Haaksbergen en profiteer van onze aanbiedingen.

 

Kerst aanbieding Maand December

De gehele maand December kun je profiteren van een gratis APK t.w.v. € 19,95 bij een kleine of grote servicebeurt. Laat geheel gratis de APK uitvoeren t.w.v. € 19,95 en ontvang direct 10% korting bij het uitvoeren van een Service Beurt.

Ga veilig de winter in en laat geheel gratis een winter check uitvoeren.

 

Direct een vaste prijs, direct aanvragen…

Via onze online tool kun je eenvoudig vooraf de prijs berekenen voor het onderhoud en de meest voorkomende werkzaamheden van je auto. Door het invoeren van het kenteken kunnen wij zien welke auto je hebt en bieden wij direct een vaste prijs. Omdat wij niet houden van verrassingen achteraf, kun je via onze online offerte tool vooraf de prijs berekenen. De tool biedt direct de mogelijkheid om een afspraak te plannen.

Afspraak plannen

Zou je graag willen profiteren van deze mooie actie? Plan dan een afspraak bij ons in via de online tool door te klikken op de button hier rechts met “Bekijk direct je prijs“. Je kunt online een afspraak inplannen, maar wij zijn ook gewoon bereikbaar via de online chat, mail of telefoon.